freebee 22 October, 2019 0

Skaffa Plejmo kostnadsfritt

Det finns så många olika tjänster att välja mellan om man vill titta på film och serier på nätet idag. Så många att jag inte har koll på alla som finns tillgängliga men de som är mest populära i Sverige idag borde vara Netflix, Viaplay och HBO. Netflix och HBO har samma upplägg där man måste vara prenumerant på deras tjänst för att få tillgång till deras utbud. De båda har ett bra utbud men HBO har uteslutande egna produktioner, så vitt jag vet, medan Netflix har ett bredare utbud. Däremot så sitter HBO på några av världens bästa och mest populära serier så som Game of Thrones och The Wire.

Hos Viaplay har man möjlighet att skapa ett konto och vara medlem utan att prenumerera på deras tjänst. Man kan då hyra filmer för en engångskostnad och man kan till och med köpa en del för att ha permanent tillgång till den.

Plejmo fungerar ungefär som Viaplay, fast lite bättre. Hos Plejmo så har man varje vecka ett antal gratisfilmer som man kan titta på om man inte vill betala för att få tillgång till hela deras utbud. Dessa filmer byts ut varje vecka så även om man väljer att inte betala så har man alltid tillgång till några filmer. Det fina med det här är att de faktiskt väljer ut ganska bra filmer att erbjuda gratis så Plejmo är värdefullt att ha konto på även om man inte vill betala för att få tillgång till hela deras utbud och det är det som skiljer dem från de andra aktörerna på marknaden. I det avseendet är Plejmo överlägset bäst och det är också så klart helt gratis att skaffa ett konto hos Plejmo. När man skapat sitt konto helt kostnadsfritt så kan man välja om man vill eller inte vill betala för deras hela utbud. Vill man betala får man direkt tillgång till alla deras filmer och serier. Väljer man att inte betala har man tillgång till deras gratisutbud direkt.