freebee 2 January, 2018 0

Ge bort Viaplay gratis

Viaplay är den tjänst för streaming av sport och film som är min absoluta favorit. De har en kampanj som de brukar köra med som går ut på att man får ge bort Viaplay. Abonnemanget som man få ge bort heter “Viaplay serier och film” och är alltså ett paket där man få se både serier och film.

För att kunna göra detta så behöver man ett eget konto på Viaplay. Det fixar man lätt på viaplay.se. Det är inte gratis att skaffa ett abonnemang, men det är gratis att ge bort det om man deltar i den här kampanjen.

Serier som man exempelvis kan se hos Viaplay är Blacklist, Outlander, Prison Break, Greys Anatomy, Family Guy, South Part och The Walking Dead. Alla dessa serier är prisbelönta serier.

Man kan inte se alla de ntaste filmerna men man kan se de bästa filmerna som har några månader på nacken. De kan inte visa filmer som går på bio och är högaktuella av den anledningen. Men om det är en toppfilm som släppts så kan du säkert se den på Viaplay några månader senare.

För att kunna ge ut Viaplay till dina vänner behöver du först köpa ett eget abonnemang. Därefter väntar du på att de kör kampanjen “Ge bort Viaplay serier och film”. De kommer informera dig om kampanjen via mail. I mailet finns en länk. Klicka på länken i mailet. Sedan kommer du få fylla i mailadresserna till dina vänner och ge ut 2 månader fritt Viaplay serier och film. De kommer få information om hur de aktiverar sina gratiskonton via mail. Hur enkelt som helst.

Du kan ge bort konto till vem som helst så länge personen är över 18 år och bor i Sverige. Om personen åker utomlands går det tyvärr inte att titta på Viaplay.