freebee 22 October, 2019 0

Gratis pengar via enkätundersökningar

Det finns idag en mängd olika sätt att kunna tjäna pengar online. Ett av dem är att svara på enkäter. Det är ett enkelt och ofta roligt sätt att dra in lite extrapengar och det finns många olika bolag att välja på som tillhandahåller enkäter.

Hur kommer man igång?

Det finns en mängd olika bolag som tillhandahåller enkäter och de flesta hittar du genom att söka via Google. När du lagt in din profil på deras sida så kommer du få erbjudanden som matchar din profil och som är vad kunden som gjort enkäten önskar. Enkäterna kan innehålla frågor gällande allt ifrån produkter till dina åsikter om vårt samhälle och hur vi lever.

Vad är ersättningen för en enkät?

Enkätföretagen har olika sätt att ge ersättning för enkäterna du fyller i. Hos en del räknas enkäter som poäng som sedan kan lösas in för pengar. Andra räknar direkt i kronor. Ytterligare en del erbjuder olika typer av presentkort, som du sedan kan lösa in i valfri butik. Men genomgående är det högre ersättning ju längre tid en enkät tar att fylla i.

Hur mycket tjänar man på att fylla i enkäter?

Enkätföretag lockar ibland med större summor per månad om du fyller i enkäter. Dock får du ta i beräkningen att det är en variabel som ska stämma för att enkäten ska bli ifylld: din profil ska stämma med kundens behov. Dessutom ska du börja fylla i enkäten innan antalet önskade medverkande är uppnådd. Det kan alltså vara svårt att lyckas komma upp i några större summor per månad.

Att fylla i enkäter ska därför inte ses som en inkomst utan till exempel lite extrapengar att göra något kul för. Dessutom är ofta enkäterna fylld med information och frågor som du kan lära mycket av och reflektera över samtidigt som du tjänar ihop en liten slant till något litet extra att gotta dig med eller för något du gått och drömt om att köpa.