freebee 22 October, 2019 0

Tävlingar Där Man Kan Vinna Pengar

Är du intresserad av att få en annan inkomst eller kanske tjäna lite extra stålar för att njuta av lovet med vänner. Oavsett vem du är finns det alltid ett alternativ som passar just dig. Nedan finns en sammanfattning av några av de vanligaste tävlingar du kan pröva på.

Pokerturnering

Pokerturnering är kanske den mest kända av alla tävlingar som finns. De vanligaste sajterna är Unibet, PokerBet365 och Tonybet där du har chansen att starta igång helt gratis. Du kan välja mellan att spela på din nivå eller varför inte spela på turneringar med användare från hela världen. Allt du behöver göra är att gå med via deras hemsida och du har chansen att vinna stora summor.

Mer om poker

Efter att du registrerat dig som medlem tillsammmans med hundratals andra är det endast att starta igång. För nybörjaren erbjuder bland annat Unibet en kurs för att du ska få en bättre förutsättning. De flesta gratis sajter ovan nämnda ger ett startbelopp för att du ska få bästa möjlighet. Dessutom finns alternativet gratisturnering, så kallad “freerolls”, hos till exempel 888 poker där du får träna tills du greppar spelet!

Satsa på sport

Dessa kan också göras i butik. Ett populärt exempel är så kallade trav spel där du spelar på oddsen. Med valet livebetting kan du enkelt följa upp resultatet direkt på plats. Nackdelen är att du behöver sätta in pengar som du inte får tillbaka vid eventuell vinst. Till skillnad från alternativet ovan behövs kunskap inom travsport för att få den bästa möjliga chans.

Förutom travsport så finns möjligheten till att satsa på sporter till exempel fotboll vid olika turneringar såsom Champions League. Vare sig du vill satsa på sport eller tävla tillsammans med ditt grannskap, medför båda alternativen olika val beroende på vad som passar din situation bättre. Så nästa gång du funderar på att pröva på olika tävlingar, varför inte testa på ett av dessa alternativ.